(24/7)  +40 755-052-621   English Version
(24/7)  +40 755-052-621  
English Version
Utilizator (adresa de email):
Parola:

Termeni de utilizare

PROPRIETATEA: Informațiile şi materialele folosite în acest site, şi fiecare dintre modulele sale, sunt proprietatea cu drepturi de autor a SC TransVision Travel SRL. Folosirea oricărui text, imagine, material, fișier sau obiect de construcție de pe acest site nu poate fi reprodus, republicat, distribuit, vândut, transferat sau modificat fără acordul expres scris al SC TransVision Travel SRL.
UTILIZAREA SITE-ULUI: Aveți dreptul de a folosi acest site pentru a face rezervări legitime şi nu veți folosi acest site pentru orice alte scopuri inclusiv, fără limitare, pentru a face rezervări speculative, false sau frauduloase.
CONFIDENTIALITATE: TransVision nu are dreptul de a folosi informațiile dvs. personale în alt scop decat interesul dumneavoastră. Adresa de e-mail şi datele cu caracter personal nu vor fi transmise nimănui fără permisiunea dumneavoastră.
EFECTUAREA PLATII: Plata serviciilor se va face imediat dupa efectuarea oricărui serviciu. Sunt acceptate cărțile de credit (Visa sau MasterCard), iar pentru efectuarea tranzacției este cerut codul PIN. De asemenea plata poate fi facută şi prin transfer bancar doar de la bănci cu sucursale în Romania. În anumite cazuri ne rezervăm dreptul de a garanta rezervarea doar prin încasarea în avans a 50% din valoarea serviciului.
POLITICA DE ANULARE A REZERVARII: Rezervarea poate fi anulată cu 24 de ore înainte de data sosirii, fără a fi percepută nici o taxă. Dacă rezerarea este anulată mai târziu sau în caz de neprezentare, va fi încasat 50% din valoarea serviciului.
CAPACITATEA: Pentru Full Size Cars/Premium Cars/Standard Size Cars/Economy Cars capacitatea maximă este de 3 adulți + 1 copil + 3 bagaje. Pentru mai mult de 4 adulți vă putem oferi Mini Van sau Autocar în funcție de nevoile dumneavoastră.
INVENTARUL MASINII: Pastrați în bune ții toate obiectele aflate pe inventar în mașina. în caz de distrugere a unui obiect, va fi perceputa valoarea prejudiciului. Nu suntem responsabili pentru lucrurile rămase în maşină, dupa eliberarea acesteia.
PROBLEME INTERNE: SC TransVision Travel SRL își rezerva dreptul de a înlocui mașina rezervată cu un alta mașină similară sau dintr-o categorie superioară, la tariful confirmat, în situația în care masina rezervată nu poate fi închiriat din cauza unor probleme interne.
ASIGURAREA BUNURILOR: În cazul unui furt, bunurile personale ale clienților nu sunt acoperite sau incluse în tariful transportului.
LEGEA APLICABILA: Prezentul acord şi aplicarea acestuia sunt supuse reglementării de legislația din Romania Prin utilizarea site-ului nostru confirmați că ați citit, înțeles şi ați fost de acord cu termenii şi conditiile precizate mai sus.